tisdag 12 augusti 2008

*Nervös*

Naawww den är så himla fin. Jag blir ALLTID på så bra humör efter jag har sett den. Så har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det. Den är jättebillig. Jag köpte min på cdon.com.

Nu måste jag duscha, raka mig och sova. Så jag orkar upp imorgon. Jag får ju inte vara för trött när jag ska köra truck för första gången. *Nervös*

(Missa inte min lilla tävling där du kan vinna pocketboken "Rostat bröd och andra tankar om livet" av Teri Hatcher som spelar Susan i Desperate Housewives) Klicka bara där det står TÄVLING med rosa bokstäver i högerspalten... Tävlingen avslutas på fredag när jag drar en vinnare kl. 22.00.

3 kommentarer:

Anonym sa...

svar: hehe okej nepp det är jag inte ;)

Daniel sa...

Läser att du riktigt varit å storhandlat. Du ska en riktig bra filmkväll å sussa sött!

Anonym sa...

sv: haha oohja :D o choklad o jordgubbar, mums!