måndag 25 augusti 2008

Äntligen hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Sååå himla skönt. Nu ska jag snart ta en lång härlig dusch och sen bara vara världens lataste kille tror jag. Jag är så himla trött. Haha, skallen känns helt tom. Jag kommer inte på någonting att skriva om.

Jo, jag såg en jättesöt hare på vägen till jobbet i morse. Men jag hann inte få upp mobilen innan den sprang iväg så det blev tyvärr inget kort. Det var synd, för den var så nära mig och den var så himla fin. Men den kanske sitter och väntar på mig imorgon? Hehe...

Vi hörs lite senare... *Blåser iväg en slängpuss till alla läsare*

3 kommentarer:

Anonym sa...

svar: tack :) yes såklart jag ska klara matte c :D

Anonym sa...

hehe! okok! Jag hade en tid i mitt liv för några år sedan då jag var riktigt beroende av dey där spelet ;P

Anonym sa...

sv: hahahaha (A)