tisdag 5 augusti 2008

Pay TV

Hej hej...
Nu har jag kommit hem för en stund sen och har precis ätit. Jag har varit duktig och tränat idag med. Så imorgon ska jag ta det lugnt och sen ska jag träna torsdag och fredag. Så ska jag försöka göra så varje vecka så jag förhoppningsvis blir lite muskulösare snart.

På Pride köpte jag Pay TV:s album "Euro Pride Album Promo" som bara såldes den kvällen. Alla låtarna är riktigt bra. De var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag älskar de ironiska texterna. Så har de signerat fodralet också. Det gör det ju ännu bättre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

svar: haha, jaa, en hel del jobbigt. men slapp böter iallafall ;) hur är det med dig då, allt bra? läste du var i sthlm på pride. fuskigt! jag ville också.

Anonym sa...

SV: Haha va kul.

läs gärna mitt senaste inlägg o tyck till, viktigt

Anonym sa...

sv: du har så rätt