fredag 1 augusti 2008

Schlagerkvällen på Pride

Schlagerkvällen igår var helt underbar. Den var bättre än någonsin (jag har bara varit här 2 år innan, men den var bättre än dem) och jag skrek och sjöng med hela kvällen. Det jag blev mest förvånad över (glatt förvånad) var att Lili & Susie kom in på scenen. Så coolt. Sen var underbara Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen där så klart och MASSOR med andra fantastiska artister.

Här är hela kvällens låtlista:

Velvet ”Deja Vu”
Git Persson ”Du förför mig”
Daniel Mitsigioannis ”Pame”
Frida ”Upp och hoppa”
Lotta Engberg ”100%”, Fyra Bugg och en CocaCola”, ”Vem e det du vill ha” och en bit av ”Juliette & Jonathan”
Velvet ”Mi Amore”
Rongedal ”Just a Minute”
Hugo & Nicole ”Baby Baby”
Tommy Nilsson ”En dag”
Ola ”Love In Stereo”
Greta & Malou ”Åh, vilken sång”
Euroband ”This is My Life”
Charlotte Perrelli ”Hero” & ”Take Me To Your Heaven”

Petra Nielsen ”Tango Tango”
Therese Andersson ”When You Need Me”
Ann-Louise Hanson & Towa Carsson ”Cést la vie”
Janne Lucas ”Växeln Hallå”
Haakon Pedersen feat. Therese Andersson ”Nattens drottning”
Linda Bengtzing ”Hur svårt kan det va” & ”Jag ljuger så bra”
AnneLie Rydé ”Säg att du har ångrat dig”
Amina ”Le dernier qui a parlé"
Sofia Källgren ”Handen på hjärtat”
Måns Zelmerlöw ”Cara Mia”
Lili & Susie ”Okey, Okey” & ”Oh Mama”
Sanna Nielsen ”Empty Room” & ”Vågar du, vågar jag”
Teach-In ”Ding-a-dong”
Lena Philipsson ”Kärleken är evig”, ”Dansa i neon” & ”Det gör ont”
Dana International ”Diva ” & ”Love Boy”

Sen ropades Lena Philipsson in en extra gång efter finalen och körde ”Kärleken är evig” en gång till. Hon frågade publiken vilken vi ville höra igen och då svarade vi "ALLA". Då fick Mark Levengood fick välja eftersom det bara fanns tid för en låt extra.

Det var en kväll jag sent kommer glömma och jag önskar att jag kunde uppleva den igen.

2 kommentarer:

Enrich sa...

Önskar att jag hade varit där!

Anonym sa...

Det var sååå underbart!