måndag 11 augusti 2008

Tankar som flyger runt, runt i huvudet...

Jag kan inte sova. Jag ligger bara och tänker på hur det ska gå imorgon på truckutbildningen och vad jag vill göra i framtiden och hur jag vill att det ska se ut i mitt och Mattias framtida hus och vad härligt det skulle vara att ha lite mer pengar så man kan göra vad man vill och inte behöva jobba heltid på ett jobb man inte brinner för.

Det kanske inte är så konstigt att jag inte kan sova när alla de tankarna flyger runt, runt i huvudet.

Vad gör ni? Om det är någon mer än jag som är vaken så här sent?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Framtiden är läskig bara för att man inte vet vad som kan hända.Ibland ligger jag sömnlös av samma anledning. Hoppas att det går bra för dig idag på utbildningen!

Anonym sa...

svar: yes jag vet, och jag vet hur man ser lång ut ja ;)

Niklas C sa...

Svar Lollo: Tack =) Ja, det är lätt att ligga och tänka för mycket så det blir svårt att somna. Men det går ju tillslut som tur är.