söndag 17 augusti 2008

Underbar dag med Jessica


Nu är jag hemma igen efter en fantastisk dag på stan. Jag mötte upp Jessica på stationen så gick vi och åt en varsin räksallad på en mysig uteservering. De har den godaste räksalladen jag vet, men jag kommer tyvärr inte ihåg vad stället heter.

Efter det gick vi runt lite på stan och så köpte jag ett kanderat äpple. Det var första gången jag åt det och jag kan säga att det var väldigt, väldigt sött. Så jag åt bara halva. Men det var rätt så gott. Lite för mycket med ett helt. Sen tog vi oss till bion och köpte biljetter till Arkiv X som visades senare på kvällen.

Så gick vi till Liseberg. Där åkte vi upp i Lisebergstornet för första gången. Ingen av oss har gjort det förut. Det var väldigt fin utsikt där uppe. Och så åkte vi alla roliga karuseller, käkade glass och spelade på en massa chokladhjul. Jag vann en 2kg Marabou Schweizernöt. Jag brukar aldrig vinna så stora. Jag brukar bara vinna de små askarna, så det var så himla kul. Jag blev så glad. Det var inga köer heller idag. Jag fattar inte varför. Det var skönt väder, det regnade inte och det är söndag så folk är lediga. Men det var inte en enda karusell som hade mer än 5 minuters kö. Så himla skönt. Man kunde bara gå runt och åka allt man ville, precis när man ville. Så borde det alltid vara.

Efter Liseberg gick vi till bion igen. Filmen kändes tyvärr aldeles för lång. De hade kunnat ta bort halva och göra det till ett vanligt avsnitt. Det var väldigt mycket onödigt med i filmen. Så jag kan inte ge den mer än en 2:a av 5 möjliga. Den var ok, men inte mer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nja, att göra det mitt på en fin restaurang när andra sitter bredvid och äter känns fel tycker jag.