onsdag 27 augusti 2008

Vad vill ni vinna?

Vad skönt... Jag har precis kommit ut från en lång, härlig dusch. Det är så skönt att bara stå där i det rinnande vattnet. Om jag inte blev så skrynklig av vatten så skulle jag stå kvar i duschen ännu längre.

Mattias är nere på stan och kollar på mobiler. Jag önskar att jag hade lite mer pengar, så jag också kunde köpa en ny. Men det får bli nästa månad. Eller så köper jag en ny digitalkamera då och tar mobilen månaden efter det. Jag får se hur det blir.

Jag lovade ju för ett tag sen att jag skulle ha 2 tävlingar. Men jag har bara haft en. Det är för att den andra vinsten jag beställde inte har kommit. Det måste ha blivit något fel. Så jag tänkte att ni ska få välja en vinst. Jag lägger in en "Veckans fråga" i högerspalten där ni får välja mellan en film, en bok eller några cd-singlar. Så beställer jag hem det som får flest röster. Ni väljer alltså vad av det ni vill vinna så väljer jag vilken/vilka film/bok/singlar det blir.

Bloggkoll

1 kommentar:

Anonym sa...

Röstade på bok :)