tisdag 23 september 2008

Dorian Magazine

Idag fick jag hem nummer 2 av gay-modemagasinet Dorian. Jag tycker att den tidningen är bättre än både Man och King. Den är sexig och har mycket snygga kläder. Sex säljer och det vet de, det märks. Tyvärr var den väldigt trasig den här gången, det var sönderrivet i kanterna på de 20 första sidorna, så jag klagade. De frågade om jag ville ha ett nytt nummer eller om jag ville förlänga prenumerationen med ett nummer. Då valde jag att förlänga.
Varför läsa en sexblogg när det räcker att bläddra lite i Dorian? Hehe...

Bloggkoll

5 kommentarer:

Anonym sa...

Intressead av manlingt mode?
Då är www.stilbolaget.se något för dej!

Daniel sa...

Vad e det för snusk du prenumererar på? ;)

Niklas C sa...

Svar Oskar: Tack för tipset =)

Anonym sa...

snygga killar ;)

Niklas C sa...

Svar Julia: Ja visst är de snygga? =)