lördag 6 september 2008

Drömmar...Jag är så fascinerad av drömmar. Jag drömde en jättekonstig dröm i natt. Jag ska försöka berätta den för er om jag kommer ihåg allt...

Jag och min storebror åkte från Örebro till Jämtland någonstans (ca 60 mil) för att gå på någon form av allsång, för att Kylie Minogue skulle vara med. Så när vi kom fram upptäckte jag att jag hade glömt biljetterna hemma. Jag började gråta och både jag och Johan (brorsan) försökte ringa mamma för att be henne MMS:a en bild på biljetterna för att se om man kunde göra så. Men vi fick inte tag i henne. Plötsligt var vi hemma och jag hämtade biljetterna och så var vi tillbaka i Jämtland. Och då var mamma, pappa och lillebroran Marcus med också. Och då var det plötsligt snö överallt, det var det inte när jag och storebrorsan var där 5 minuter tidigare. Så skulle vi leta efter scenen och jag gled på rumpan överallt för att det var så kul, det var ju is och snö överallt. När vi väl kom fram så var det någon artist som jag inte vet vem det var som sjöng och efter henne skulle Kylie komma upp på scen. Precis när Kylie skulle komma upp och publiken jublade så vaknade jag.

Så himla jobbigt att man alltid vaknar när det roligaste eller mest spännande i drömmen ska komma. Varför är det så? Det är ofta så för mig i alla fall. Är det så för er med?

(Eftersom jag skriver om drömmar och Kylie Minogue var med i min så tycker jag att hennes låt Dreams passar bra idag.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Svar: Tack du :)