onsdag 10 september 2008

Getingstick & explosion = The day from hell?

Idag har det inte varit någon särskilt rolig dag, jag tror att det måste vara någon otursdag eller något.

Det började på vägen till jobbet. Då när jag nästan var framme så sved det till på foten, men jag såg inget när jag tog av mig skon, så fortsatte jag gå, men det kändes värre. Då kollade jag igen och såg att en geting satt fast i strumpan. Hur den lyckades ta sig in i skon medan jag gick är ju en annan fråga, men det sved som f*n i alla fall. Så jag kunde inte ta på mig arbetsskon på ena foten på 1-2 timmar. Men det gick ju över sen som tur var.

Sen vid klockan 9 ungefär så smällde det till i verkstaden och det kom massor med rök överallt i alla rum och ur fönster och dörrar, då sprang vi in och kollade vad det var. De andra hade satt på för hög värme i en ugn så det började brinna där inne och så blev det sånt tryck så det exploderade inne i ugnen. Men det gick lätt att släcka. Så fick vi sitta ute och vänta på att all rök skulle komma ut efter att vi öppnat alla dörrar och fönster, så vi kunde gå in igen. Men 1 timmes rast istället för 15 minuter är ju aldrig fel...

Sen på vägen hem i bussen såg jag siffrorna 666 först på en skylt som visar antalet lediga parkeringsplatser i stan och direkt efter skylten såg jag en bil med registreringsnumret 666.

Vad tror ni? Är det en otursdag?

9 kommentarer:

Anonym sa...

svar: ja det är inte kul att komma efter ;O

Sandra R sa...

Inte otursdag. Bara en dag för eftertanke.

Själv har jag haft en jä*la skitdag. Orkar inte sitta i soffan och se på fotboll så det fick bli till att kolla nätet en sväng så här på kvällen.

Hoppas du får en bättre dag imorgon. :-)

Anonym sa...

HAHAHA vilket roligt inlägg! :D :D *skrattar*

Anonym sa...

Låter som det kan vara en otursdag, hur slutade dagen?

Daniel sa...

Men herregud vilken dag!

Kom hit å svänga till hengaillaan så blir det bättre!

Anonym sa...

Usch vad läskigt, jag skulle nog ha hållt mig hemma resten av dagen efter det...

Anonym sa...

sv men vad härligt med gym och så :D
med mig ör det oickså bra fastr just nu är jag jätte trött.

Niklas C sa...

Svar Katt: Dagen slutade lugnt och skönt =)

Niklas C sa...

Svar Alexandra: Ja det gjorde jag =) Kändes dumt stt lämna lägenheten. Hehe