måndag 15 september 2008

Jag har blivit intervjuad


Igår såg jag att jag fått ett mail från Philip Lailani, som driver sidan TräningsProfilen med frågan om jag ville bli den nya "Medlem i fokus". Självklart sa jag ja, så han intervjuade mig om mig och min träning. Om ni blir medlemmar på TräningsProfilen så kan ni läsa intervjun. Det är helt gratis och det är verkligen en riktigt bra sida.

Bloggkoll

11 kommentarer:

Tobias sa...

svar: gillar du skräckis så ;D

Tobias sa...

svar: det var på skojj :D hahaha!

Tobias sa...

svar: gillar jeansen också, rätt billiga :D

Bimbo Boy sa...

Tack så mycket! :D Tipsa gärna dina vänner om dem! Jag älskar också "The Island" förresten! Vacker film. Kram.

Bimbo Boy sa...

Förresten använder du Lastfm.se något? :)

Bimbo Boy sa...

Svar: Aaaaw tack! <3 Last.fm är det roligaste jag vet haha! Har alltid programmet igång så att all musik jag lyssnar på reggas. :D Man kan även lägga en widget i sin blogg om man vill så att läsarna ser vad man senast lyssnat på. *tipsar* :D

MH sa...

Härligt! Alltid kul med lite publicitet ;)

Wictoria sa...

Svar: ja , det är ganska jobbigt . de själva bor väl inte i lägenhet & vet hur kallt det är :s

Wictoria sa...

Svar: Det är bara bra här, livet rullar på :) Själv då?

MH sa...

Jorrå! Det är bara finfint med mig! Hur äre sj? ;)

Daniel sa...

Vad coolt, det ska jag läsa!