lördag 20 september 2008

Parfymer och buffé

Robert hann tyvärr inte träffas innan han skulle med tåget hem, så det får bli en annan gång.

Men jag åkte ändå ner på stan för att lukta på lite parfymer som Tobias tipsat om. Han tipsade om de här 2."Paul Smith - Story" luktade jättegott. Den påminde om någon citrusfrukt. Riktigt söt, god doft.

"Versace - Fraiche" var enligt mig aldeles för stark. Den luktade också citrus, men på tok för mycket, så den kan jag tyvärr inte tipsa om. Men snygg flaska.

Sen tipsade hon som jobbade inne på Kicks om den här parfymen.

"Yves Saint Laurent - L'Homme" luktade helt underbart gott. Den är helt klart en favorit. Den ska jag köpa så fort lönen kommer. Hon beskrev den så bra. Så här sa hon: "Den är liksom så aahhh" och jag kan inte beskriva det bättre. Aahhh-ljudet är liksom ett njutande aahhh, om ni fattar? =)

Efter att jag luktat på alla parfymer så gick jag och åt en pasta och salladsbuffé. Det var riktigt gott och jag kan rekommendera stället varmt. Det är 3:e gången jag äter där, men jag har fortfarande inte kommit ihåg att kolla vad stället heter. Men det är i alla fall på andra våningen inne på Nordstan här i Göteborg.


Bloggkoll

3 kommentarer:

Anonym sa...

kul att du gillar paul smith, den luktar jättegott :D woho!

Anonym sa...

svar: okej nej va surt att vara allergisk när man inte vill =P

Anonym sa...

svar: åh nej va trist :(