måndag 22 september 2008

Positivt och negativt

Den här morgonen har det redan hunnit hända något positivt och något negativt trots att klockan bara är strax efter 6 på morgonen. Jag börjar med det negativa.

På vägen till bussen kände jag att jag mådde illa och så några steg senare spydde jag. 2 gånger... Så jag gick hem igen och direkt när jag kommit hem så spydde jag igen. Jag brukar må illa på morgonen för att jag är trött och hungrig/törstig men jag brukar känna skillnad på om det bara är sånt illamående eller om jag verkligen kommer spy. Men, men... Tur att jag inte hann sätta mig på bussen i alla fall. Det hade varit pinsamt.

Nu till det positiva. Jag hade nytt besöksrekord igår på bloggen. Det måste vara mitt inlägg med orden sexnovell, onanera, Kissie, sexblogg, Blondinbella, Papa Dee, sex, Carolina Gynning, misshandel och gummistövlar som gjorde det. De är ju de mest sökta den här veckan enligt bloggportalen.se...

Bloggkoll

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh stackare ;/ Att spy är nog en av dom värsta sakerna som finns! Hoppas du mår bättre nu (: