tisdag 23 september 2008

Roligt säljsamtal

Nu jobbar jag på en verkstad, men innan det så jobbade jag som telefonförsäljare i 1 år. Det var hemskt. Man fick så mycket skit från de man ringde till. Men vissa samtal var ju bara roliga. Så jag tänkte bjuda er på ett av samtalen jag aldrig kommer glömma.

Jag kan börja med att berätta att min chef satt brevid mig och samlyssnade på det här samtalet. Så hon hörde både mig och de jag pratade med.

Dottern (ca 15-16 år lät det som) i familjen svarade och jag sökte pappan. Jag kommer inte ihåg hans namn, så vi kan kalla han för Peter.

Dottern: Ja, hallå....
Jag: Ja hejsan, jag heter Niklas Collin och jag ringer från ViaSat. Jag söker Peter.

Man hör hur hon sträcker ifrån sig telefonen och förställer rösten:
-Hejsan jag heter Niklas Collin, jag ringer från ViaSat och jag låter som en tjej.

Då började jag gapskratta. Så när pappan kom till telefonen och hörde att jag skrattade så insåg han att jag hade hört dottern så då började han också skratta och då började min chef också att skratta. Så sen fick jag försöka dra mitt säljsamtal för honom medan alla 3 satt och skrattade. Det var väldigt svårt, men väldigt kul...

4 kommentarer:

Anonym sa...

aj aj =/ min dag har precis börjat , klockan är bara 11 här i usa :) men den har börjat bra

Anonym sa...

just nu är jag i D.C men jag pendlar mellan D.C och cali/LA

Anonym sa...

Haha, vilken unge! Garvar jag med!

Svar: Haha jao så nu får vi se om jag kommer upp imorgon.
Ja uscha men jag åt lite så nu mår jag bra igen. Jag är dålig på att äta.

Anonym sa...

ledsen för att jag inte kunnat svara på kommentarer tidigare, har bara inte hunnit :/

sv: haha taack sötaste :)