fredag 19 september 2008

Scream & Notting Hill

Det har blivit 2 filmer idag. Jag började med Scream och det är en film som jag har sett massor med gånger och som jag borde veta vid det här laget att trots att jag älskar den så kan jag inte se den när jag är för trött, för då somnar jag efter halva och vaknar precis innan slutscenen. Så är det alltid när jag ser den om jag är trött. Det är antagligen för att jag kan den utantill. Varenda replik, varenda scen, allt.

Sen kollade jag på Notting Hill. Den är ju helt underbar. Så himla vacker film. Jag är extremt svag för kärlek, det är det vackraste som finns enligt mig och den filmen är ju helt underbar. Kan en film med en så vacker replik som "I'm also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her." vara annat än underbar? Sen är ju Julia Roberts min favoritskådis också.


4 kommentarer:

Anonym sa...

scream är kul :D

"Why do you wanna know my namne?"
"I wanna know who I am starring at..."

Anonym sa...

svar: haha jag vet, så roligt :D

Anonym sa...

svar: gött :) jean paul är asgod :)

men prova dom jag rekommenderade :D

Anonym sa...

svar: du kmr älska dessa ;D