måndag 13 oktober 2008

Blondinbellas bloggpaus och övergrepp

Jag tycker att det är så larvigt hur media förstorar upp allt. Både på radion och i tidningen säger de att Blondinbella slutar blogga. Men läser man på hennes blogg så har hon ju faktiskt bara skrivit att hon tar en paus från bloggandet.

Sen läste jag också i Metro om övergreppet Blondinbella utsattes för när hon var på semester och alla elaka kommentarer hon fick i bloggen efter att hon berättade det. Vad är det för fel på folk egentligen? Att säga att hon ljuger eller att hon förtjänar det. Hur idiotiska är folk egentligen? Det är väl hur bra som helst att hon vågade gå ut med det. Så hon visar andra som råkar ut för det att man inte behöver skämmas och hålla det hemligt. Det är ju inte den som blir utsatt för övergreppet som gjort något fel. Jag tycker att det var bra gjort av Blondinbella att berätta om det och alla som skrev att hon förtjänade det och alla som kallade henne för en massa saker som t.ex. hora tycker jag är idioter som bara kan gå och gömma sig och skämmas...

Bloggkoll

2 kommentarer:

Abolin sa...

Hon vill bara ha mer uppmärksamhet. Det är sanningen...

Abolin sa...

Svar: Hela hennes liv är uppbyggt på hennes blogg, hur skulle det se ut om hon ALLA slutade läsa hennes blogg? Hon skulle bli inget och dessutom inte dra in några pengar. Såklart hon vill ha mer publicitet och PR. All reklam är bra reklam...som dom kloka säger.