torsdag 9 oktober 2008

Drastiska åtgärderNu har jag fuskat lite med träningen igen, så nu tänkte jag ta till några lite mer drastiska åtgärder. Fram till min och Mattias 3-årsdag den 12:e november ska jag inte dricka någon alkohol. Jag ska inte heller äta något godis, glass eller chips.

Tror ni att jag klarar det?

Bloggkoll

6 kommentarer:

Mike sa...

smart drag.... :)

Niklas C sa...

Svar Mike: Tack, ja jag känner att det behövs... Har fuskat med träningen och ätit för mycket onyttigt...

Mike sa...

Jo, d har man ju kunnat läsa om här på bloggen. Ben&Jerry, godis, bullar, fancy mat... går inte ihop med att försöka bli fit.... ;D
Men jag föredrar fan att äta gott, framför att va fit... ;D

Daniel sa...

Jag som sku bjuda er på finsk karaoke med Volka å drinkar!
En annan gång! :)

Niklas C sa...

Svar Mike: Hahaha, ja det har varit en del skräpmat *ler* Men jag kommer absolut inte sluta äta gott för alltid, ska bara ha en nyttig månad tänkte jag. Och sen inte vräka i mig lika mycket onyttigt som jag brukar, utan bara minska ner det lite...

Unknown sa...

Svar: hihi. men jag hade 20 % rabatt som klubbmedlemserbjudande :)

shit! :O jag hade inte klarat av det kan jag ju säga ;D Men du fixar det tror jag!