fredag 24 oktober 2008

God morgon!

Idag ligger jag hemma med huvudvärk och ont i magen. Jag hade det igår också, men då jobbade jag. Det var fler på jobbet som också hade det. Men det är ju några av biverkningarna på influensavaccinet. Det är ju inte konstigt att man blir lite sjuk dagen efter man fått det eftersom det är influensabakterier de sprutar in i armen.

Tyvärr kom inte min mobil idag som jag ska få av 3 för att jag förlängde mitt abonnemang (den på bilden). De sa att den skulle komma i mitten eller slutet av den här veckan. Har jag tur så kanske den kommer med citymail lite senare, för den kom i alla fall inte med posten. Annars blir jag besviken. Det är ju så jobbigt att vänta. Haha, jag vet, det är dagens i-landsproblem.

Nu är jag jättehungrig, men det finns ingen mat hemma. Jag tänkte beställa hem en sallad, men de börjar inte med hemkörningen förrän 14.30. Ja jag vet, i-landsproblem nummer 2.

Men, men. Jag får väl dra på mig lite kläder och ta mig till affären istället.

Bloggkoll

1 kommentar:

Anonym sa...

Sv; Tack så mycket