måndag 6 oktober 2008

God Natt

Nu är det dags att krypa ner i sängen...

I morgon är det dags för jobb igen och egentligen borde jag väl träna imorgon med, men jag skippar det. Vill komma hem lite tidigare istället.

Jag jobbar till kl. 16.00 och om jag ska träna så går jag till gymmet, går in och byter om och låser in grejerna i skåpet. Då hinner klockan bli 16.30. Sen träna 1 timme så är den 17.30 och sen gå till bussen och åka hem så är den ungefär 18.45-19.00. Skippar jag gymmet kan jag vara hemma vid 17-tiden...

Vad ska ni göra i morgon?

Bloggkoll

3 kommentarer:

Unknown sa...

haha.. och jag som är helt färdig vid lunchrasten.. Jag fattar inte hur du orkar :D

Imorgon (eller idag rättare sagt) ska jag syssla med grupparbete i skolan typ hela dagen.. om man nu orkar. Sedan ska jag träffa Martin :)

Anonym sa...

Svar: Ja, han är verkligen grym!

Daniel sa...

Låter som en trevli vardaglig dag!
Tänkte beställa resa till Playa del Ingles med Tryggves Resor, vill ni följa med?