torsdag 2 oktober 2008

Grannens bebis håller mig vaken

Yes! Rätt person åkte ut...

Jag hade egentligen tänkt sova nu, men våran granne skaffade barn för ett tag sen och varje kväll någon gång mellan 22.00-00.00 så börjar bebisen att skrika. Den skriker och skriker och skriker och skriker. Jag fattar inte hur Mattias lyckas somna så snabbt varje kväll. Jag ligger alltid vaken 1-2 timmar för att jag inte kan somna. Hade det varit våran bebis så hade jag ju kunnat försöka trösta den. Men vad kan man göra när den är i lägenheten ovanför?

Jag vill sova...

Bloggkoll

8 kommentarer:

Anonym sa...

va irriterande :O

Unknown sa...

Ja usch. det är jobbigt. Men det är ännu jobbigare. Men att trösta en skrikande bebis är svårt, särskilt om de har kolik. Jag har 7 syskonbarn så jag har en liten gnutta erfarenhet ;O

Anonym sa...

Go morgno =)

Anonym sa...

Om du fick vara någon annan under en dag, vem skulle du då vilja vara?
Och varför?
pussar:)

Daniel sa...

Skaffa örontussar, de isolerar å hjälper!

Mike sa...

Absolut rätt person som åkte ut.... fula jäveln... ;D
Fattar inte att juryn blir sura över det, har dom varken öron eller ögon!?

Niklas C sa...

Svar Mike: Hehe så mycket ogillade jag honom inte. Jag tycker att han var rätt cool. Men igår var han inte bra tycker jag och han var så enformig i musikstilen... Sen utseendet är ju inte det viktigaste ;)

Anonym sa...

hehe:) jag skulle vilja vara en kille du vet,,,,se hur de beteer sig när det inte finns några tjejer i närheten:P