onsdag 1 oktober 2008

Har inte råd

Jag kommer inte ha råd att köpa en ny kamera den här månaden heller (om inte ni hjälper mig att tjäna massor på bloggen genom att klicka på reklamen där uppe och de i den gråa rutan i högerspalten)... Hehe...

Det var i alla fall kul att de flesta av er svarade "Ja" när jag frågade om jag ska börja visa dagens outfit ibland. Så det ska jag börja med snart tänkte jag, men det kommer tyvärr inte bli så bra bilder i början, innan jag skaffat ny kamera.

Vad händer ikväll? Jag ska bara ta det lugnt och titta på Idol. Och kanske någon film.

2 kommentarer:

Dennis Alexis Hellström sa...

Svar: Du skulle älska den! :D Kan rekommendera DVD:n. Finns på REA nu på Discshop. ^^

Anonym sa...

hej! Min kamera knäpper ganska bra kort på sånt som rör sig. Men jag har i och för sig inte testat att ta konsert-bilder, bara min systers kattungar som leker. :)