onsdag 8 oktober 2008

Idag var det...

...jättmycket att göra på jobbet, så tiden gick hur snabbt som helst. Det är så skönt när den gör det. När man inte har så mycket att göra går tiden så himla sakta så det var skönt idag. Jag jobbade över en en stund också och sen när jag kom hem så lagade Mattias mat och sen har vi kollat lite på TV.

Jag har märkt att väldigt många använder sig av bloggportalens lista över de mest sökta orden för att få fler läsare till bloggen. Det är rätt kul vad man kan göra av de orden. Förut en gång skrev ju jag en liten text som innehöll de 10 mest sökta orden, men igår såg jag en som hade fått med alla 50 i en text. Det var riktigt kul, så jag tänkte försöka med något liknande idag tänkte jag.

Jag läste en sexnovell om Lulu Carter och Blondinbella som visade hur man kan onanera i en Volvo. Efter en stund ropade Lulu "Titta, där är Carolina Gynning och Kissie, de har sex på färjan!" Papa Dee skriver en massa sexnoveller om tjejer i bara gummistövlar och string som läser om sverigedemokraterna i en sexblogg. I Kauhajoki finns det några swingers som leker med en dildo medan de ska köpa stay-ups och stayups för pengar som de plockar ur sin plånbok från mondiablo. I affären såg de den där fotbollsfrun som har en ätstörning och går runt med en groda som har cancer och hoppar på kryckor och ropar JA TILL FRA!!!. En bit bort står Alex Schulman och deltar i en tävling där man kan vinna marijuana om man har dogging i dagens outfit samtidigt som man jonglerar med sex sexleksaker och sjunger med Andrea Wahlgren, Kenza och Björn Gustafsson. Otrohet är inte otrohet om personen man har sex med röker hasch och har glasögon, eller hur? Stjärnor på is kan man se om man får för mycket droger i sig. Sen efter stjärnorna brukar man se det berömda rosa bandet som flyger runt en naken Linda Rosing som ropar "Schulman är såååå het!!" och smörjer in sig med något från Yves Rocher på Ramadan. Johanna och Liza Marklund fick hem lite cannabis från Buzzador för att berätta om effekterna för sina vänner medan de tittar på Idol.

Bloggkoll

2 kommentarer:

Anonym sa...

svar: tkr du? åh glad jag blir :D

Daniel sa...

heheheheeh... mäktig text! Bättre än vad jag nånsin skulle kunna åstadkomma! ;)