torsdag 9 oktober 2008

Konstig dröm i natt

I natt drömde jag en väldigt konstig dröm. Innan jag berättar om den så måste jag säga att varje morgon är det en tjej/kvinna (eller vad man nu säger) som är runt 40 år som åker samma buss som mig. Hon är väldigt kort och ser sådär genomsnäll ut.

Jag drömde att jag sålde en massa knarktabletter till henne och att hon då sa att jag var en schysst kille som kunde fixa fram det mesta. Sen satt vi runt ett bord med hela min familj och några släktingar och då sa hon helt plötsligt "Niklas kan verkligen fixa fram schyssta droger." och visade påsen med alla tabletter. Då för att familjen inte skulle veta att jag sysslade med sånt så bortförklarade jag det med "Men haha, är du dum? Det är ju bara vitaminer." Då drog hon fram en pistol ur fickan och blev helt galen för att hon trodde att jag hade lurat henne så började hon skjuta mot mig och alla andra, men ingen blev träffad och sen kommer jag inte ihåg mer av drömmen.

Haha, jag fattar inte hur jag kunde drömma en sån dröm om en person som verkligen ser helt genomsnäll och gullig ut...

1 kommentar:

Anonym sa...

SV; Hehe ja visst var de :)