söndag 19 oktober 2008

Nyttiga godsaker?

Jag vill ha tips på nyttiga saker som är gott att äta istället för chips/godis.

Jag är så himla godissugen, men eftersom jag har gett mig själv ett godis/chips/glass/alkoholförbud för att jag har slarvat med träningen så vore det jättesnällt av er om ni vill tipsa mig om nyttiga godsaker.

Tack på förhand!

Bloggkoll

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tips på att bli motiverad: Läs massor av träningsbloggar och träningssajter, om folk som "lyckats" osv... Framförallt bilder på den kroppen man vill ha. Då blir ivarjefall jag jättepeppad :)

Tips på nyttigt/nyttigare godis: Bananchips, lite nötter (rätt fett), melon/ananas, russin, morötter i dipp (klassikern) och kanske salta pinnar eller majschips (tacochips). Själv tar jag mest söta päron eller russin om jag är riktigt sötsugen :) Vindruvor är också bra!

Anonym sa...

Tja! Har du nominerat TP? skulle vara schysst om du kunde göra det. Sista dagen idag. Mer info på sajten.

Anonym sa...

Torkade jordgubbar!

Niklas C sa...

Svar Anonym: Torkade jordgubbar? Var köper man det? Det låter lite konstigt tycker jag...