måndag 27 oktober 2008

Riktigt konstig meny?

Idag när jag kom hem från jobbet så sa Mattias direkt "Nej, ta inte av dig vi ska till affären". Så jag följde med honom och så åkte vi till Ikea och köpte 2 lampor till sovrummet och 2 lådor till tv-hyllan. Jag gillar Ikea, det är så mysigt att gå runt där och titta på allt.

Sen var vi hungriga och satte oss och åt på ett matställe, men maten var inte så vidare god tyvärr. Och sen att deras menyer såg ut att vara skrivna av 3-åringar var ju inte heller något stort plus. Titta på menyn där uppe. Jag förstår inte, vad är det som är så kul med potatisen? Är den verkligen så rolig? Och vad är det som gör den vuxna rätten så vuxen? Och hur kan de bjuda på barn? Har de ett dagis där bakom disken med ungar som de ger bort när man köper mat? Jag hatar särskrivningar!

Men jag måste ändå säga att det är rätt duktigt att skriva 10 fel på en så kort meny.

(Kan man inte skriva så borde man väl låta någon annan skriva menyn? Eller har jag fel?)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, den var kul! Ja både potatisen och bilden ;) Hörru, när ska du ta och byta till Metrobloggen?

Anonym sa...

Hur många läsare har du om dagen?

Anonym sa...

Jag har ca 300 om dagen.
Jag tiodubblade när jag bytte till metrobloggen. Så ta och flytta över hit nu. Det är lättare att kommentera oxå eftersom mitt namn inte sparas nu.

Anonym sa...

Haha, ja, det var inte mycket rätt i den menyn...

Daniel sa...

hehe.. ganska komisk meny trots allt :)

Anonym sa...

hahaha, klockren meny.

Unknown sa...

HAHAHAHAHAHAHA!! Så jävla stört :D

Och jag håller fullständigt med dig. Jag HATAR särskrivningar!!