fredag 17 oktober 2008

Så ***** besviken

Jag blir så JÄ**A besviken. Yazmina är ju en av mina absoluta favoriter i Idol. Jag fattar inte hur hon kunde åka ut, och jag fattar ABSOLUT INTE hur Lars och Sepideh kan hålla sig kvar. Särskilt inte Lars. Usch!

Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för Yazmina i alla fall och att hon kommer bli en artist, för det förtjänar hon verkligen. Jag tycker att hon är underbar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

svar ; eller hur.
Hon var en av de få som kan sjunga.
och att lars är kvar det förstår jag inte. han är hes och sjunger falskt.

Varken Robin eller Yazmina skulle hängt löst ikväll!

Anonym sa...

Smaken är som baken :)

Mike sa...

om det va nån som sjöng dåligt så va det ju faktiskt Yazmina...
Man måste ju dock ha öra för att höra toner korrekt om man ska fatta det, och det är ju inte alla som har det. Såklart att Yazmina åkte ut, och nästa gång helt klart Robin... dom är ju de sista av bottenskrapet...
Lars däremot, va totalt heelt jävla fantastisk ikväll... Jag håller med om han han har varit lite knas d senaste, framför allt förra gången, d va lite plågsamt, men ikväll, oj oj oj va bra det var...

sen, Johan, jävla damp-rörelser, tyvärr går han bergis till vinst, pga att han får småflickorna att bli blöta... (av tårar?)

Niklas C sa...

Svar Mike: Haha, jag tycker att Lars är sämst. Jag fattar inte ens vad han har i Idol att göra. Han kan ju inte sjunga för fem öre. Han artikulerar inte alls, det går knappt att höra vissa delar av låtarna för att han bara skriker och mumlar. Han har inte en enda ren ton och jag tycker han suger...

Jag kan hålla med om att Johans damprörelser är lite jobbiga, men Lars gör ju samma sak.. Fast inte lika ofta.. Men han får ju sina dampryck mitt i låtarna också.. Särskillt igår...

Anonym sa...

Svar: Nä men gud, hon kunde verkligen inte sjunga. Hon platsar på karaoke ställen. Där skulle hon ha chans att ta hem tävlingar! Lars är jättebra, han har en röst som Henrik Berggren och sjunger jättebra till U2 låtar. Han är helt wonderbar. Han har rösten!

Niklas C sa...

Svar Jonas: Ja alla tycker ju olika och tur är väl det...