söndag 26 oktober 2008

Saw 2

Jag kunde inte låta bli att kolla på en till av Saw-filmerna. Jag har sett alla fyra förut, och jag älskar de tre första, men den fjärde tyckte jag var dålig. Så nu kollar jag på alla igen för att se om jag ändrar åsikt om fyran också. Jag hängde inte riktigt med när jag såg den sist.

Men 2:an som jag såg nu är lika smart, sjuk och äcklig som den första. Jag älskar den verkligen. Missa inte de här filmerna...

Bloggkoll

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, Saw 4 var inte alls lika bra tyckte jag. Jag kunde t o m se den när jag var ensam hemma utan att bli rädd. Det är inget bra betyg på en skräckfilm...
Såg din fina rosa kamera! Jag är lite avundsjuk. :)
Kram!

Anonym sa...

sjukt! min dotter gillar också filmerna o jag säger det till henne oxå - sjukt!

Anonym sa...

såg reklam om en ny saw-film på sf. är det femman månne?

Anonym sa...

Kul att jag inte var den enda som inte kunde hänga med i fyran. Jag tyckte alla såg likadana ut och när upplösningen kom så hade jag ingen aning om vem gubben var som var den nya "Jigsaw". Trist då jag annars är ett stort Saw-fan. Hoppas femman är bättre.