fredag 24 oktober 2008

Supernanny

Jag sitter och kollar på Supernanny på tv4+. Usch vad hemskt vissa familjer har det. Familjen det handlar om nu har 3 barn. Mamman blev slagen när hon var liten så fort hon inte lydde och nu smiskar hon sina barn när de är för jobbiga. Hon håller på och lär sig nu att sluta med det och det är så smärtsamt att se det. Tårarna bara rinner ner för mina kinder när jag tittar på det.

Jag är HELT emot att slå barn. Det får man ALDRIG göra. Jag HATAR folk som slår barn. Och det syns verkligen hur mamman kämpar för att inte slå dem och den ena ungen jävlas med mamman hela tiden för att få uppmärksamhet. Mamman höll på i 3 timmar med att ställa flickan i skamvrån innan hon lydde och mamman var verkligen såååå nära att klappa till henne. Men hon gjorde det inte. Ena gången var mamman tvungen att låsa in sig i sovrummet och gråta för att inte smiska dottern. Men hon klarade det.

Nu forsträtter det igen. Jag hoppas det kommer gå bra för dem. För man ska absolut inte behöva slå sina barn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

DU är helt emot att slå små barn, men för att slå vuxna människor? ;)

Anonym sa...

svar: åh tackar :D

Niklas C sa...

Svar Turez: Nej, jag är absolut inte för att slå vuxna heller. Men jag menade bara att jag tycker att det är så hemskt med föräldrar som slår sina barn