torsdag 16 oktober 2008

Vad gör ni?

Jag och Mattias har tvättid hela kvällen så här händer det inte så mycket. Så nu undrar jag istället vad ni läsare gör för något i kväll?

Jag sitter just nu och spelar mina 10 gratisrader på KingoLotto. Varje dag får man spela 10 lottorader helt gratis, så kan man vinna riktigt fina priser. De tjänar pengar på så sätt att för att skicka in varje rad klickar man på en reklambanner. Så det kostar ingenting men man kan vinna massor... Det är ett hett tips! Klicka här och bli medlemmar så får vi se vem av oss som vinner något stort först...

100% Gratis Lotto - Vinn fina priser!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sv; Jo den är dyr. Fick ju en hjärtinflamation som jag äter medicin emot att de ska försvinna helt

Anonym sa...

Sv: Haha jaa, jag menar det :P

Daniel sa...

Hoppas på vinst!!