onsdag 26 november 2008

100.000.000 kronor

Shit! Jag hörde precis på nyheterna att Gekås i Ullared har haft försäljningsrekord och sålt för över 100.000.000 kronor på en vecka. Etthundra miljoner kronor. Det är ju helt sjukt. Tänk om man kunde få en av de hundra miljonerna. Vad härligt det skulle vara.

Jag har faktiskt aldrig varit på Gekås. Har ni?

Bloggkoll

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jajamen. Flera gånger. Bor nämligen 3 mil därifrån. :)

Anonym sa...

Första gången nånsin i år 30 oktober med mamma :D jag hade väntat mig kaos och extremt stort varuhus, men själva varuhuset var inte så extremstort, och fortfarande vid 10-tiden på morgonen så gick det att komma framåt med kundvagnen... men inte en timme senare ;) Då satt man fast, och folk knuffades och hade vagnarna fulla men kom inte fram till kassan - för resten av alla människor köade fortyfarande och ville in med sina tomma vagnar = STOPP åt alla håll :D :D

Niklas C sa...

Svar Maria: Hehe ok, ja då förstår jag att du varit där.

Svar Jess: Usch vad jobbigt det låter med så mycket folk och vagnar överallt...

Anonym sa...

JAAAG HAAR!! o jag vill dit igen! men mitt tips är att inte ta en kundvagn, ta en korg o proppa den full sen går man och betalar, läger grejerna i bilen o sen börjar om :D