onsdag 12 november 2008

3 år med min älskling


Idag firar jag och Mattias 3 år tillsammans. Jag älskar dig Mattias. Du är underbar. *Kysser* Bilderna föreställer en blomma som jag köpte till Mattias som en liten present.

Igår skrev vi på kontraktet till den nya lägenheten, så i helgen ska vi äntligen flytta. Den nya lägenheten är så himla fin.

Och idag så är mitt godis, chips, glass och alkoholförbud äntligen slut. Jag har inte ätit något av det sen den 9:e oktober. Det enda jag har fuskat med är att jag drack lite glögg i lördags. Men annars har jag varit duktig. Så nu ska jag äta godis ikväll. *Mums*

Bloggkoll

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken bra dag och grattis till 3 år och lägenhet! Jag e ledig i helgen så jag kanske kan hjälpa flytta om det behövs.. säg till när du har tid o komma hem till mig på filmkväll också :D är ledig måndag tisdag också. Nästa helg jobbar jag :)

Enrich sa...

Grattis till tre år :D

Anonym sa...

Grattis! Vad fort tiden gått, kommer ihåg när Mattias kom o hälsade på i Molkom när vi hade Halloween-fest. :) Kram på er båda!

Anonym sa...

Jag gillar den blogg. :) Du verkar vara en härlig och skön person.

Niklas C sa...

Svar Maria: Tack =)

Anonym sa...

Grattis :)