onsdag 26 november 2008

80-talet var roligt fult

Igår var som sagt Mattias hemma hos oss och vi hamnade framför datorn och kollade på en massa gamla musikvideos från 80-talet. Jag måste säga att många av dem är ju så otroligt roliga. De hade ju så fula kläder och frisyrer i många videos. Ett exempel är Boney M - Daddy Cool. Har ni sett den? Om inte så tycker jag ni ska söka efter den på YouTube. Han har så höga vita byxor som går över naveln och han dansar så roligt. Och en av tjejerna har sidbena i sitt afrokrull. Det är nog faktiskt den roligaste och fulaste frisyren jag någonsin har sett.

Sen var det låten D.I.S.C.O. Nu kommer jag inte ihåg vilken artist. Men en tjej med tighta gröna trikåer med en massa fjädrar i olika färger och en kille i blå overall. Typ arbetskläder eller nåt. Riktigt kul att kolla på. Tjejen dansar väldigt kul också.

Så kollade vi på "Halv åtta hos mig". Det är ju också riktigt kul. Jag älskar Helge Skoogs elaka kommentarer. Han är grym!

Nu sitter jag här på jobbet och har lika lite att göra som igår.

Bloggkoll

1 kommentar:

Unknown sa...

Hahahaha! Fast Daddy Cool är ju faktiskt från 70-talet så man kan ju inte direkt påstå att det är något 80-talsmode inte ;)

80-talsmodet var allt liiite bättre.. kanske inte mycket bättre men ändå ;D