torsdag 6 november 2008

Feber igen

Nu har febern lyckats komma tillbaka. Varför är den så duktig på att hitta mig? Var ska man behöva gömma sig för att slippa bli hittad av febern?

Nu skulle jag äta för en stund sen tänkte jag, men det fanns inget. Brödet var för gammalt, det fanns ingen mat, bara lite frysta grönsaker... Så jag beställde en pizza, med hemkörning. För jag orkar inte dra på mig en massa kläder o mössa o halsduk o vantar för att gå till affären. Så säger pizzagubben att den kan ta över 1 timme innan pizzan kommer.. Så nu sitter jag här, vrålhungrig och väntar på min pizza.

Men idag fyller min storebror år... Grattis Johan...

4 kommentarer:

Mike sa...

du skulle behöva en dietist, kock, personlig tränare.... eller nått, nån som piskar på, när du fuskar...
Anna Skipper?

Anonym sa...

Stackars lilla sjukling! :( Hoppas du mår bättre idag. Kram!

Niklas C sa...

Svar: Haha, nej då det går bra ändå.. Jag har gått ner de kilona som behövde försvinna.. Och jag håller fortfarande mitt godis, glass, chips och alkoholförbud... Så jag känner mig duktig... Plus att jag gav halva pizzan till Mattias ;)

Mike sa...

sure ;P