tisdag 25 november 2008

God morgon

Nu sitter jag på jobbet och jag har absolut ingenting att göra. Jag packade allt som fanns igår och det är tomt på alla andra bord. Så jag tänkte att jag kan ju blogga lite istället.

Idag var jag först på jobbet. Det var faktiskt första gången trots att jag har jobbat här i 1 år. Det är nämligen en kille som brukar börja en timme tidigare än oss andra, men han är ledig idag. Det var ganska läskigt att låsa upp grinden, stänga av larmet och gå in och leta efter alla lampknappar i mörkret i verkstaden. Men nu är det ljust och det har kommit några till.

Ikväll kommer Mattias och hälsar på i våran nya lägenhet. Inte min kille Mattias såklart, utan en kompis som också heter Mattias. Det ska bli kul.

Vad ska ni göra idag?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar! Det var snällt!Hur gör man det förresten?

Anonym sa...

Sv, Hah okej.
how good :)

kockajäveln sa...

Allt bra me dej?

Fredrik sa...

Du Niklas, jag tog reda på vad det är som ger bloggvärdet på den där fjantsidan :P Det beror på mängden reklam man har på sidan. Inte vad man skriver