fredag 28 november 2008

Ja, han åkte ut

Ja! Jag blev så lättad när han sa att det var Johan som åkte ut och inte Alice. Jag var orolig att det skulle bli Alice när hon hängde löst mot Johan. Hon är verkligen värd att gå till final tycker jag, så jag är så himla glad att Johan åkte ut.

Vad tycker ni?

Bloggkoll

2 kommentarer:

Anonym sa...

Johan borde åkt ut för länge sen, långt innan Anna. Va pinsamt det var när hans fjortisfans började gråta när han åkte ut! Då var jag tvungen att byta kanal.

Fredrik sa...

HALLELUJAH sing it HALLELUJAH, sing HALLELUJAH. Jag håller med dig till 100% Niklas. Var det någon man inte orkade med så var det snorungen som inte vant sig att vara utan nappflaska och snuttefilt :P
Men och sen hon tjejen som skrek som att hon ville slita av Johan kläderna.... Ja är vissa fjortisar blåsta eller. Nä men det är så skönt och jag hoppas VERKLIGEN att det INTE kommer ut en Johan Palm skiva. Då kan de lika gärna spela in någon som borrar med en slagborr i en vägg... lika hemskt och jobbigt för öronen.