måndag 24 november 2008

Jag ska bättra mig!


Förlåt att jag har blivit så dålig på att blogga. Det känns som att det inte händer något spännande som jag kan blogga om. Det är mörkt ute när jag åker till jobbet, det är mörkt när jag kommer hem. Jag blir så trött när det är så mörkt ute, så det blir mest att jag hamnar framför tv:n eller någon film.

Jag ska försöka bättra mig och blogga lite mer. Jag kan ju inte svika er, mina trogna läsare.

Jag har heller inte läst en enda blogg på rätt länge, så om ni undrar varför jag slutat kommentera era bloggar så är det därför. Jag ska bättra mig där med.

Bilderna är från när jag skulle gå till Lidl lite tidigare ikväll. Det som är positivt med att det är vinter är att man kan ha en mysig halsduk på sig.

Mössa: H&M
Halsduk: Coop
Jacka: H&M
Handskar: H&M

Bloggkoll

Inga kommentarer: