fredag 28 november 2008

Kriminella i VIP-kön

Jag läste precis på gp.se att krogen Trädgår'n här i Göteborg blir av med sina alkoholrättigheter.

"Krogen vänder sig i första hand till ungdomar. Då är det oerhört allvarligt när man har en miljö som består av fylla, glaskross och knark och där man släpper in medlemmar ur kriminella gäng via Vip-kön. Därför fattade vi beslut om att dra in serveringstillståndet" säger Bengt Arne Reinhioldson.

Jag har aldrig varit på Trädgårn, men om det stämmer att de har medlemmar i kriminella gäng på VIP-listan och om det förekommer en massa knark där så är det väl bara bra att de drar in alkoholtillståndet?

Vad tycker ni?

Klicka här för att komma till GP:s artikel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Min erfarenhet är att man kan försöka få hjälp av Polisen utan något som helst gehör. Dom kallar det resursbrist och har så gjort i 10 år nu. Jag VET att Trågårn bad om hjälp med sin Tisdagsklubb i ett tidigt skede utan att få detta! Sen kan man ju stilla undra: Om det nu är kriminella personer på plats...? Skall inte kriminella sitta i fängelse? Skall inte polis och åklagre låsa in dessa? Varför kan dom röra sig fritt på gator, torg och krogar?Skall krögaren verkligen behöva ta tag i detta problem, skall krögaren agera polis och åklagare, skall krögare låsa in dom? Om Anders äger en fruktaffär och ett MC-gäng besöker denna fruktaffär, skall vi då stänga igen den för att Anders släpper i dom? En krögare skall väl kunna koka soppa och inte behöva gå samhällets ärenden!!!