torsdag 27 november 2008

Rösta på Philip

Nu har jag äntligen haft något att göra. Jag har haft fullt upp sen klockan halv tio. Det är ju så mycket skönare när man har något att göra, för då går ju tiden mycket snabbare. Nu är det väldigt lugnt igen, så nu kan jag vila.

Vad gör ni idag?

Jag nominerade min favoritbloggare Philip Lailani till Rix FM:s Blogg SM. Han kom med bland dagens 4 finalister. Så nu tycker jag att ni ska gå in och rösta på honom så han vinner. Han bloggar mycket om träning, nyttig mat och allt möjligt roligt. Det är alltid kul att klicka in på hans blogg.

Klicka här för att komma till Blogg SM...

Bloggkoll

4 kommentarer:

kockajäveln sa...

Du har har blivit utmanad av mig eftersom jag brukar läsa din blogg. :D

Du kan klicka på länken här nedanför och kopiera utmaningen till din blogg... Lycka till.

http://hetchili.blogspot.com/2008/11/nu-det-dags-igen-fr-en-ny-utmaning.html

kockajäveln sa...

sv: jo me mej é de bara bra..enormt mega trött bara..skönt att de snart é helg:)

Anonym sa...

- Hoppas att du har haft en trevlig kväll :)

Anonym sa...

svar: thanks :D