söndag 7 december 2008

Britney Spears: For the record

Nu har jag precis kollat på dokumentären "For the record" som visades på tv4 igår kväll. Jag spelade in den då eftersom vi inte var hemma. Jag tycker att den var väldigt bra och intressant. Jag tycker att det är så hemskt att kändisar inte kan leva sitt liv som de vill. De kan ju inte göra någonting utan att ha massor med människor som förföljer dem och fotar dem hela tiden.

Britney är så härlig och jag hoppas att det kommer gå bra för henne nu och att hon inte hamnar i det där träsket igen som hon har varit i.

Är det någon mer som såg "For the record"?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg den! Riktigt intressant var det. Synd om henne att det är som det är, men man får hoppas att hon inte trillar dit igen och skaffar sig en riktig kille som kan hjälpa henne med hennes barn och så. Hon verkar ur härlig i dokumentären =)
---------------------------
Kika gärna in i min blogg! Egna akustiska covers, recensioner och foton!

Anonym sa...

Ja jag har lyssnat på den, men jag tycker dessvärre inte att den är något vidare. Jag tycker inte hon kan sjunga, men dansa - det är hennes grej!