onsdag 10 december 2008

Hostar, nyser och snorar hela tiden

Nu är det bara några minuter kvar tills jag slutar för idag. Det ska bli så otroligt skönt, för jag sitter bara och hostar, nyser och snorar hela tiden.

På vägen hem ska jag gå in på apoteket och köpa någon hostmedicin och Bafucin (mot ont i halsen) så jag blir frisk snart. Det är inget kul att vara sjuk och ändå jobba. Men jag har inte råd att vara hemma, så då får man stå ut.

När jag kommer hem så tänker jag inte göra någonting. Jag ska bara lägga mig och glo på tv/film för jag är helt slut. Usch vad jag klagar, men när jag ändå håller på så kan jag ju klaga lite till. Jag har ont i huvudet och halsen. Och så hostar, nyser och snorar jag hela tiden.

Tyck synd om mig! Hahaha...

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy fan, förkylning som sätter sig suger...
Man känner sig totalt hjälplös:P
Jag tkr synd om dig!
Men det viktigaste är att du tycker synd om dig själv, det brukar hjälpa processen att bli frisk;) hehehe

btw, julgranen väcker barnet i mig oxå^^ Bara 14 dagar kvar!