onsdag 10 december 2008

Idol-Kevin i melodifestivalen


Usch. Jag känner mig så seg idag. Jag hostar hela tiden. Men jag är på jobbet ändå. Jag hörde nyss att Idol-Kevin har varit med i melodifestivalen på Malta två gånger och att många tycker att det är fusk att han får vara med i Idol ändå. Men jag tycker att det är larvigt. Han var ju inte känd i Sverige. Han gick väl inte vidare till Eurovision song contest? Jag tycker inte att det spelar någon roll att han har varit med i Maltas melodifestival. Vad tycker ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det har verkligen ingen betydelse. Det var ju inte här i sverige direkt. Och vem hade inte tagit chansen om det hade varit tvärtom? Vill du vinna en intervju? Alla är välkomna att anmäla sig till tävlingen på min sida.
Ha det gott¨
kramar miahmariah

Anonym sa...

Håller med. Vad skulle det spela för roll. Du verkar väldigt intresserad av idol och det som händer i nöjeslivet :P

Anonym sa...

Jo men alltså Kevin har ju mycket kunskap från melodifestivalen medans som andra i idol inte alls är vana med korografi, kameror och allt sådant.