onsdag 17 december 2008

Julklappsstress

Är det någon mer som börjar känna sig stressad för att man inte har köpt alla julklappar än? Jag har bara köpt några stycken än så länge och har det mesta kvar. Det jobbigaste är att jag inte har en aning om vad jag ska köpa till alla andra. Plus att jag ska köpa födelsedagspresenter till min storebror och min moster också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Denna julklappsstress...
Jag var klar i början av december något som är ganska sent för mig:P

Däremot blir jag stressad av alla oväntade födelsedagsinbjudningar!
Jag, fattig student.

Nej, men du hinner säkert med det är ju bara en vecka kvar:) Om du använder fantasin rätt så kommer du kunna göra 2 flugor i en smäll ganska enkelt:)

Anonym sa...

Jo, jag är väldigt stressad.
Ett tips är att faktiskt tänka ut innan man åker ner till stan ungefär vad man ska köpa och till vem. Anars bler dett lätt att man bara går omkring och vet inte vart man ska :O
Till vilka har du kvar?

Anonym sa...

Du skämtar? Jag är hur stressad som helst. Dessutom har jag inga pengar (knappt 10 € [100kr])och fattar inte hur jag ska kunna göra eller köpa allt. Jag har ingen aning om vad nån vill ha eller nånting. Men stressen är inte värst. Snart kommer ångesten jag får varje år. Det känns som om alla presenter jag har köpt inte duger och bara är töntiga.

Nåja man överlever väl den här julen också.. ;D

Anonym sa...

Hihi, jag försöker skriva upp alla gånger när som helst på året som jag kommer på bra presenter/julklappar till folk, på mobilen, t.ex om de sagt något de skulle vilja ha nån gång man träffats... Eller så köper man säkra julklappar som choklad eller kroppsprodukter ;)

Mmm... sitter ner en kväll och verkligen spåna, så skriver du upp alla butiker samt pris. Sedan är det bara att köra en långkväll på Nordstan! :)