lördag 13 december 2008

"Lev för fan" på TV1000

Idag har jag varit på stan och letat julklappar hela dagen. Jag hittade bara en. Men det är ju bättre än inget. Eller hur?

När jag var på väg hem ringde min farbror och sa att han hade hört att en kortfilm som jag är med i har visats på TV1000 flera gånger. Det var någon som hade sagt till mamma att hon hade sett mig på tv. Så himla coolt. Jag försökte kolla upp det på internet och jag hittade att den visas på TV1000 mellan den 1/8 2008 till den 31/1 2010. Men jag vet inte när den visas. Den heter "Lev för fan". Om någon vet när den kommer sändas så kan ni väl säga till? Det vore coolt att se mig på tv.

Filmen spelades in 2006 när jag pluggade Drama med skådespelarinriktning på Molkoms Folkhögskola.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det sant?! Va coolt! Där är ju jag också med... Borde inte vi få betalt för detta...? :P

Anonym sa...

Jag tror t-shirten är från Carlings.

johan Klarström sa...

hitta ni filmen någon gång? kom att tänka på den förut, jag var också med, de va jag som hadde "raggarbolen"