söndag 28 december 2008

Sex and the city

Jag har verkligen fastnat för Sex and the city. Förut har jag bara sett några avsnitt, men sedan igår har jag kollat på hela första säsongen och är nu framme vid avsnitt sex på andra säsongen.

Jag är helt fast, så jag bara kollar på avsnitt efter avsnitt efter avsnitt. Sen att de inte ens är 25 minuter långa gör ju att jag kollar på ännu fler.

Det enda negativa med serien är att jag tycker att Carrie röker aldeles för mycket. Hon har ju en cigarett i munnen nästan hela tiden. Annars älskar jag Sex and the city. Sex säljer ju, så varför skulle man inte älska den?

Vad tycker ni om den serien? Har ni sett den?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har sett den lite då och då.
Gillar den mycket !
Passar på att önska dej Ett Glädjerikt 2009

mvh:calle

Anonym sa...

Jag älskar Sex & the city, skulle också vilja ha den skokartongen! Jag har alla avsnitt på datorn men det känns inte lika lyxigt. :) Hoppas du haft en mysig jul och får en rolig nyårsafton. Puss o kram!

Anonym sa...

Jag älskar Sex and the City! Jag har nog sett alla avsnitt minst 2 gånger och filmen har jag sett 3 gånger sen i sommras :D