torsdag 18 december 2008

Tåget går väldigt tidigt

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan ledigheten. Det ska bli så skönt att vara ledig och komma hem till familjen och fira jul.

Så idag har jag bokat en tågbiljett. Mitt tåg går klockan 06.02 på lördag. Väldigt tidigt. Men de enda lediga platserna som inte kostade en förmögenhet var antingen det tåget eller ett tåg på eftermiddagen och jag vill inte komma fram för sent eftersom jag ska ta mig från Örebro till Frövi (en liten håla 3 mil utanför Örebro) också. Där emellan går det väldigt dåligt med bussar/tåg.

Nu ska jag lägga mig och vila lite framför tv:n. Vad gör ni ikväll?

1 kommentar:

Anonym sa...

Svar: Jag har varit tvungen att göra en massa presenter ;D Som tur är är jag liite kreativ. Åtminstone till äldre släktingar och kompisar kan man ge såna saker, det är många av oss som är panka just nu.

Dom flesta brukar bli glada över att överhuvudtaget få något. Och det är jag väldigt glad för ;P