torsdag 1 januari 2009

Gott nytt år!

Nyårsfirandet igår blev riktigt lyckat. Vi åt god mat, drack gott, kollade på massor med roliga klipp med Jeff Dunham och så gick vi ut vid tolvslaget och kollade på alla raketer. Klantig som jag är så glömde jag självklart ta med mig kameran ut, men jag har bilder från resten av kvällen. Sen efter raketerna gick vi in och kollade på några avsnitt av Sally.

Jag är väldigt nöjd med kvällen, det blev mycket skratt och trevligt umgänge. Tack till alla er som var här.

Jag förstår bara inte varför man aldrig kan låta bli champangen trots att den smakar skit. Haha. Någon som har tips på någon champange som inte smakar som surt vin?


3 kommentarer:

Anonym sa...

vad är de där för röd god drink?

Anonym sa...

skaffa riktig champange då.!

Niklas C sa...

Svar Fraft: Haha, tack för tipset, men har du nåt förslag på någon god sort?