torsdag 8 januari 2009

Mitt knä hoppade ur led

Idag på jobbet skulle jag bära ut några ganska tunga kartonger till kaprummet och då när jag ställde ner en av lådorna och sen vände mig om så smällde det till. Knäskålen hoppade ur led. Så ramlade jag ner på golvet och landade på knäskålen så den hoppade tillbaka. Det gjorde så otroligt ont och det är 4:e gången mitt knä hoppar ur led. Jag hatar mitt knä!

Så jag ringde in till de andra på jobbet och bad en av dem komma ut och hjälpa mig upp från golvet och hjälpa mig in (kaprummet är i ett litet hus bredvid jobbet). Sen satte han på mig ett bandage runt knäet för att stötta det lite, så det inte skulle hoppa ur led igen.

Nu är det svullet och det var ett rent helvete att ta mig hem eftersom jag knappt kan stödja på det benet utan att det gör skitont.

Ja, jag tycker synd om mig själv idag, men det tycker jag att jag får göra. Att få ett knä ur led är nog det värsta jag vet. Det gör så obeskrivligt ont!

3 kommentarer:

Anonym sa...

uh, det där gav mig rysningar. jag har samma problem :/

Anonym sa...

ja, precis som du säger, det är det värsta som kan hända. det blev så rätt ofta för mig när jag var yngre men jag trodde också att det blivit bättre eftersom det inte hoppade ur led på något år sådär, men nejdå, när man minst anar det. usch, fruktansvärt obehagligt är det.

Anonym sa...

ajaj. smärta.