söndag 1 februari 2009

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Nu har jag kollat klart på filmen och det är en av de få filmerna som jag verkligen skrattar högt när jag ser den. När jag ser roliga filmer brukar jag aldrig skratta, jag brukar bara... Ja, hur ska man förklara det? Le och skratt-andas. Ni vet när man skrattar, men skrattet är bara luft genom näsan. Haha nu låter jag ju puckad, men jag kan inte förklara. Det jag ville få sagt är i alla fall att den här filmen är hur rolig som helst.

Klicka här om ni vill läsa vad jag skrev om den förra gången jag såg den.

Jag älskar både Kate Hudson och Matthew McConaughey i den här filmen. De spelar riktigt bra båda två. Och så är han ju sjukt snygg också. Haha, nu låter jag inte bara puckad, nu låter jag som en fjortis också. Jag känner att det är nog dags att sluta skriva nu.

Men jag kommer säkert skriva mer, för Maria har inte kommit än.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den filmen är jätterolig. Jag gillar när de är ute och äter och hon utbrister; my boyfriend thinks I´m fat! Haha! :)