lördag 7 februari 2009

Melodifestivalen 2009 deltävling 1

Nu är första deltävlingen av årets melodifestival avklarad.

De som gick till finalen var Alcazar och Emilia.

Till andra chansen gick Scotts och Caroline af Ugglas.

Och den internationella juryn valde ut Caroline af Ugglas.

Jag är glad att Alcazar gick till final, för de var helt klart bäst. Men vad hände sen? Jag tyckte att Alcazar och Nina Söderquist skulle gå till final och att Marie Serneholt och Jonathan Fagerlund skulle gå till andra chansen. Hur kunde det gå så bra för Caroline av Ugglas hemska falsksång?

Här är min lista för ikväll:
1. Alcazar
2. Nina Söderquist
3. Marie Serneholt
4. Jonathan Fagerlund
5. Emilia
6. Shirley Clamp
7. Scotts
8. Caroline af Ugglas

Jag måste säga att jag älskade Petra Medes insats som programledare. Hon var ju hur rolig som helst. Hon är så skön!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag gillade faktiskt Shirleys bidrag, även om hon har gjort mycket bättre ifrån sig.

Jag håller helt med dig när det kommer till Caroline af Ugglas. Jag förstår mig helt enkelt inte på varken hennes musiksmak eller hennes röst :P Dessutom drabbades jag av dansbandsallergi när Scotts drog fram :P

Alzacar var bra också, och resten var väl.. hmm.. sådär :P

Petra Medes insats var bra också tycker jag! :)

Anonym sa...

Usch och fyyyyy för Caroline.. Hon sjunger som en kråka och scenspråk så man inte orkar titta på henne och VEM TUSAN väljer hennes kläder?? Men scotts är bra!!