lördag 21 februari 2009

Melodifestivalen 2009 deltävling 3

Till finalen gick E.M.D. och Molly Sandén. Till andra chansen gick BWO och Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox och den internationella juryn valde ut Sofia.

Jag måste säga att jag tycker att det här var den sämsta deltävlingen hittills. Väldigt lite bra musik.

Här är min lista för kvällen:

1. Velvet
2. E.M.D.
3. BWO
4. Molly Sandén
5. Sofia
6. Mikael Rickfors
7. Maja Gullstrand
8. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox

Velvet - The Queen
Det här tycker jag var en riktigt bra låt. Det var ett snyggt framträdande och hon sjöng hur bra som helst. Jag trodde att det skulle vara en självklar finalist. Men så fel jag hade, den gick ju inte ens till andra chansen. Jag är väldig besviken över det.

E.M.D. - Baby, Goodbye
Det var också en bra låt. Jag gillar den. Deras framträdande var snyggt och jag förstod att den skulle gå till final. De är värda en finalplats, helt klart.

BWO - You're Not Alone
Jag tycker om BWO väldigt mycket. Men den här låten var väldigt seg och tråkig tycker jag. Och ändå har jag satt den som 3:a. Det är för att resten av låtarna var ännu sämre. Visst, låten är väl helt ok, men den var ju så seg och de hade otroligt fula kläder. När de möter Lili & Susie i andra chansen så hoppas jag verkligen att Lili & Susie vinner. Jag kommer rösta som en galning.

Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
Hon hade väldigt fin röst och hon sjöng låten otroligt bra. Men jag tycker att det var en tråkig låt med ännu tråkigare text.

Sofia - Alla
Varför sjöng hon en låt på grekiska? Låten var helt ok, men det var synd att den inte var på engelska. Då hade den nog varit riktigt bra.

Mikael Rickfors - Du Vinner Över Mig!
Melodin var det väl inga fel på, men han gjorde den inte bra.

Maja Gullstrand - Här För Mig Själv
Otroligt tråkig låt. Hennes röst var bra, men det här måste ha varit den tråkigaste låten jag har hört på väldigt länge.

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U
Hur kunde den här skiten gå till andra chansen? BLÄÄÄÄ!

Petra Mede var lika bra som alltid. Hennes humor är så himla rolig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U... Bäst i hela tävling, svänging, trallvänlig o sätter sig i huvet.. helklar vinnare

Niklas C sa...

Svar Anonym: Jag kan absolut inte hålla med dig där..